SUPERSTUNT PAKKET! 27,75per les* Dit is een tijdelijke actie!
GRATIS PROEFLES? MELD JE VRIJBLIJVEND AAN

Wil jij ook je rijbewijs halen? Zet alvast de eerste stap in het halen van je rijbewijs. Maak een afspraak en ontmoet onze instructeur of instructrice.
LesGO geeft GRATIS PROEFRIJLESSEN door heel nederland! Wil jij snel je rijbewijs halen? vraag direct een gratis proefles aan!

LesGO Team

WAAROM LESGO?

Heel simpel. Omdat je bij ons les krijgt van de beste instructeurs. En voor een goede prijs. De proefles is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Ben je enthousiast geworden? Kies zelf hoe vaak je wilt lessen en dan maken we samen een planning.

UNIEK: STICHTING LESGO GARANTIEFONDS(SLG)
ZEKER VAN JE ZAAK, DE ONGEKENDE GARANTIES BIJ LESGO

LesGO verkeersscholen Nederland is een franchiseformule. In normale taal betekent het dat zelfstandige rijscholen zich hebben verenigd onder dezelfde naam met dezelfde hoge professionele wijze van werken. Elke rijinstructeur bij LesGO heeft dus zijn eigen bedrijf.

Het voordeel van LesGO voor de klant is, dat niemand zo betrokken met zijn leerlingen, als de zelfstandig ondernemer. Het zijn immers “zijn” leerlingen en het is zijn goede naam. Daar zit de grote kracht van de franchiseformule van LesGO Verkeersscholen Nederland: de beste rijinstructeurs van Nederland.

img

VOORDELEN

* Deze prijs geldt bij afname van het hele pakket. Inhoud van het pakket: 30 rijlessen, 1 praktijkexamen en 1 herexamen garantie. De herexamengarantie is alleen geldig indien het lesadvies van de instructeur opgevolgd is.