E achter B Rijles pakketten

Op verschillende plaatsen in het land biedt LesGO speciaal voor jou E achter B rijlessen aan. Rijd jij voor je werk regelmatig een zware aanhangwagen, is de caravan een nieuwe hobby geworden en wil je als geoefend bestuurder op de camping aankomen? Of wil je graag met een paarden-trailer samen met je trotse bezit op weg kunnen gaan? Dan ben je nu op het juiste adres!

Op dit moment hebben we al een flink aantal rijinstructeurs die, naast het reguliere rijbewijs B, ook E achter B rijlessen aanbieden. Inmiddels kunnen we bijna landelijk deze extra dienstverlening aanbieden en het aantal instructeurs dat de aanhanger lessen aanbiedt, blijft groeien! Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Deze rijinstructeurs bieden zelfstandig de E achter B rijlessen voor de aanhanger aan. in onderstaand pakketoverzicht zie je een indicatie van de pakketprijzen. Deze E achter B rijles pakketten prijzen kunnen regionaal iets van elkaar verschillen, omdat de rijinstructeurs zonder verdere tussenkomst van LesGO zelf het prijsniveau mogen bepalen.

Plan nu een intake E achter B tegen een zeer scherp markt tarief, zonder dat je ook maar ergens aan vast zit. Zo kun je vrijblijvend ervaren hoe het is om met zo’n grote aanhanger achter de auto te rijden…. dus kom maar op met dat grote werk!

Wil je meer informatie over onze E achter B pakketten? Dan staan we je graag te woord!

BEL 085-4017199 of vul een formulier in en dan bellen we jou terug!

Extra bijkomende kosten

Eenmalig inschrijfgeld aan LesGO: € 25,-


Eigen Verklaring aan CBR: € 34,80

Waar kun je E achter B rijlessen volgen?

De volgende rijinstructeurs bieden inmiddels deze E achter B aanhanger pakketten aan; houd deze pagina goed in de gaten, want er komen steeds meer instructeurs bij!

Vincent Visch, Regio Zeeland

Joost Beumer, Regio Zuid Holland

Jean Heijink, Regio Arnhem/Nijmegen

Ruud den Hollander, Regio Arnhem/Didam

Rene van der Ham, Regio Zuid Holland

Marco Westerhof, Regio Noord Holland