Josef Chen

Woonplaats:
Almere
Leeftijd:
20-10-1975
Status:
Getrouwd
Auto:
Renault Clio & Golf +
Muziek:
Gezellig hoor!
Hobbies:
Motorrijden
MEER OVER MIJZELF

Hoi mijn naam is Josef Chen en ik ben rijinstructeur voor de regio Almere, Lelystad en ’t Gooi. Ook voor rijles in het Chinees of Engels kan je bij mij terecht. Ik ben altijd enthousiast en mijn doel is om je snel en vakkundig te begeleiden naar je rijbewijs. Les je liever in een automaat? Ook dan kan jij bij mij terecht! Wil je zo snel mogelijk beginnen? Bel nu voor een gratis proefles en kennismaking.

Even voorstellen...
Ik ben als goud- en zilversmid opgeleid in Amsterdam. Een leerling opleiden zie ik net als een sieraad ontwerpen; het begint allemaal heel grof en globaal om uiteindelijk uit te groeien tot een mooi sieraad.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Als ik tijdens het rijden zie wat sommige bestuurders uithalen dan vind ik dat er heel wat te doen is op het gebied van veilig verkeer. Graag wil ik daar mijn steentje aan bijdragen.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
in een Renault Clio voor de automaat en een Golf Plus voor de schakel
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Allereerst een gezellige kennismaking waarbij voor mij interessant is om te weten wat jouw kennis op het gebied van het verkeer is. Vervolgens kunnen we er middels een kort ritje achter komen hoe we jouw opleiding zo efficiënt mogelijk kunnen plannen.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Mijn oog voor detail heb ik geleerd in mijn vorige vak als goudsmid. Dat komt hier weer goed van pas. Een gezonde dosis kennis maakt het plaatje compleet.
Muziek in de auto?
Jazeker, achtergrond muziek is rustgevend en gezellig. Maar het mag natuurlijk nooit storend zijn...
In mijn vrije tijd...
Mijn vrije tijd besteed ik het liefst met mijn vrouw en twee kinderen. Heel soms laten ze me ook mijn gang gaan met mijn andere liefde: mijn motor!
Waarom lessen bij mij?
Ik adviseer leerlingen om de basis van het autorijden goed te beheersen; de voertuigbeheersing. De rest komt dan heus wel goed. Haastige spoed is zelden goed.

Ik geef rijles in de regio Almere, Lelystad, Zeewolde en ’t Gooi

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ JOSEF CHEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 100% Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen